Mickey_Mouse

Skuter ima ukrase s temom Mickey Mousea, što odaje počast voljenom Disneyjevom liku koji je simbol radosti i zabave već više od pola stoljeća. Ova suradnja smatra se savršenim spojem jer su i Vespa i Mickey Mouse osvojili srca ljudi diljem svijeta, čineći ovaj projekt iznimno uzbudljivim za obožavatelje obje marke.

pngimg.com - mickey_mouse_PNG27

Vespa predstavlja Disney Mickey Mouse Edition by Vespa u ograničenom izdanju suradnje koja slavi vrlo posebnu obljetnicu. Zaista, Mickey i Vespa mogu se smatrati kulturnim ikonama, oba su naglašavala cijelu “bijeg iz stvarnosti u zabavu” temu više od pola stoljeća, pa su ove dvije marke odlučile surađivati na ovom posebnom projektu ograničenog izdanja skutera.

pngimg.com - mickey_mouse_PNG27

To je jedinstveno i ekskluzivno partnerstvo koje kombinira nostalgiju i šarm Mickey Mousea s klasičnim talijanskim dizajnom i stilom Vespa skutera. Takve suradnje obično izazivaju veliku uzbuđenost i interes, privlačeći obožavatelje Disneyja i Vespinih skutera. Tko zna, možda bi Beverly Cleary, autorica knjige “The Mouse and the Motorcycle”, uživala u ideji nastavka temeljenog na skuterima s likom Mickey Mousea, da je još uvijek živa danas!