PIAGGIO RANGE Medley

PIAGGIO RANGE Medley

Piaggio Medley dostupan je u tri verzije: Medley, Medley S i novi Medley Special Edition.

 

Piaggio Medley preferira klasične i elegantnije boje, poput Bianca Luna (Moon White) i dvije metalne nijanse Nero Abisso (Abyss Black) i Blu Orione (Orion Blue).

 

Piaggio Medley S odlikuje se sportskim mat crnim finišom poput naplataka, odbojnika, središnjeg tunela i ručke suvozača. Prednji i stražnji kočioni diskovi sa latica profilima i kliještima zlatne boje te povezivanje sustava Piaggio MIA su također dostupne kao standard.

 

Postoje tri varijante boja u kombinaciji s crnim sjedištem i unutrašnjošću: Bianco Luna (Moon White), Grigio Materia (Matter Gray i Nero Meteora (Meteor Black), potonji neproziran.

 

 

 

 

Medley Special Edition upotpunjava Piaggio Medley asortiman, pogonjen elektronskim ubrizgavanjem i-get 125 i 150 ccm i tekućinski hlađenim motorima s 4 ventila. Radi se o obitelji jednocilindričnih motora koji podižu ljestvicu u pogledu kvalitete, pouzdanosti i zadržavanja emisija.

 

Start & Stop, ABS, tehnologija „light guide“, rekordna nosivost: sve ove karakteristike pozicioniraju Piaggio Medley kao lidera, utjelovljujući vrijednosti kvalitete, stila i tehnologije.

 

Piaggio Medley također je razvio povezanost i prvi je koji je ovu značajku uveo u segment skutera srednjih i visokih kotača. Piaggio MIA sustav (nudi se standardno u S verziji) povezuje vaš pametni telefon s vozilom putem Bluetooth-a i upravlja telefonskim pozivima, glasovnim naredbama i glazbom putem komandnih skupina i naredbi upravljača.